×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
ВКонтакте Facebook Зареєструватися
Політика конфіденційності

Компанія NORD піклується про конфіденційність інформації споживачів відповідно до вимог законодавчих актів України по захисту персональних даних, а саме – Конституцією України, Законом України «О інформації», Законом України «Про доступ до публічної інформації», Законом України «Про захист персональних даних».

Дана Політика конфіденційності визначає яким чином збиратиметься, використовуватиметься і зберігатиметься ваша персональна інформація, у разі коли це виконує компанія NORD.

Будь ласка, ознайомтеся з нашими правилами дотримання конфіденційності і повідомте нас, якщо у вас виникнуть які-небудь питання.

Персональна інформація, яку ми збираємо

Ваші особисті дані і інша інформація підлягає збору у випадку, якщо Ви робите покупку, використовуєте або реєструєтеся на нашу продукцію і послуги, берете участь в кампанії або в дослідженнях, або іншим чином взаємодієте з нами.

Ми також ведемо облік Ваших покупок, завантажень інформації, Ваших запитів, продукції і послуг, які Вам надаються, деталей оплати і доставки.

При створенні облікового запису ми отримуємо певну інформацію, наприклад: ім`я, адреса електронної пошти, номер телефону, поштова адреса, імена користувачів і паролі, вік, стать, мова, номера банківського рахунку, дані кредитних карт і іншу подібну фінансову інформацію.

Мета збору інформації

Збирана нами персональна інформація може бути використана в розробці, наданні і поліпшенні наших продуктів, послуг, інформаційного наповнення (контента) і реклами.

Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію для зв`язку з нами в цілях, пов`язаних з обслуговуванням клієнтів, а також для відправки важливих повідомлень, таких як повідомлення про новітні продукти NORD, покупки, рекламні компанії, найближчі події, зміни наших положень, умов і політик.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для підготовки спеціальних пропозицій, пов`язаних з вашими перевагами, а також покупками зробленими раніше.

Ми також можемо використовувати персональну інформацію для внутрішніх цілей, таких як проведення аудиту, аналізу даних і різних досліджень в цілях поліпшення продуктів і послуг компанії NORD, а також взаємодії із споживачами.

Якщо Ви берете участь в розиграші призів, конкурсі або схожому стимулюючому заході, ми можемо використовувати інформацію, що надається вами, для управління такими програмами.

Права споживачів

Ви маєте право знати, які Ваші особисті дані ми зберігаємо. Ви маєте право зажадати видалення або оновлення персональних даних, які є неповними, неточними, непотрібними або застарілими. Ви маєте право відмовитися від прямих маркетингових повідомлень і просити, щоб ми припинили вживання Ваших персональних даних в цілях маркетингу або на інших переконливих законних підставах.

Використання персональної інформації

Ми не продаємо, не передаємо в оренду і не розкриваємо іншими способами Ваші персональні дані третім особам, якщо інше не вказане нижче.

В деяких випадках компанія NORD може надавати певну персональну інформацію стратегічним партнерам, які працюють з компанією NORD для надання продуктів і послуг, або тим з них, які допомагають компанії NORD реалізовувати продукти і послуги споживачам. Персональна інформація надаватиметься компанією NORD лише в цілях надання або поліпшення наших продуктів, послуг і реклами; вона не надаватиметься третім особам для їх маркетингових цілей.

Компанія NORD надає персональну інформацію компаніям, що надають такі послуги, як обробка інформації, надання кредитів, виконання замовлень споживачів, доставки вам продуктів, управління і розширення об`єму даних споживачів, обслуговування споживачів, визначення вашого інтересу до наших продуктів і послуг, і проведення опитів, направлених на вивчення клієнтури або задоволення якістю.

Такі компанії зобов`язалися захищати вашу інформацію і можуть бути розташовані в будь-якій країні, в якій компанія NORD здійснює свою діяльність.

Обнародування інформації

Ваша персональна інформація може бути обнародувана відповідно до закону, в судовим порядку (у судовому розгляді) і на підставі публічних запитів або запитів від державних органів на території або поза територією країни вашого перебування. Обнародування вашої персональної інформації можливе також, якщо воно доречне в цілях національної безпеки, підтримки правопорядку, або інших суспільно важливих випадках.

Ми також можемо обнародувати інформацію про вас, якщо визначимо, що це необхідно для приведення у виконання наших положень і умов, або для цілей захисту нашої діяльності і наших користувачів. Додатково, в разі реорганізації, злиття або продажу ми можемо передати будь-яку або всю зібрану нами персональну інформацію відповідній третій особі.

Захист персональної інформації

Захист персональної інформації - ключова умова при наданні нашій продукції і послуг. Ми постійно підвищуємо онлайн-безпеку наших ресурсів, знижуємо ризики втрати даних і інших подібних рисок з врахуванням риски, пов`язаної з обробкою і характером даних, що захищаються. До баз даних, що містять персональну інформацію, доступ має лише обмежене коло уповноважених осіб, що обґрунтували дану необхідність.

Компанія NORD зберігатиме вашу персональну інформацію протягом терміну, необхідного для виконання цілей, визначених справжньою Політикою Конфіденційності, за винятком випадків, коли триваліший період зберігання інформації необхідний відповідно до законодавства або дозволений ним.