×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
ВКонтакте Facebook Зареєструватися

Політика конфіденційності

Компанія NORD піклується про конфіденційність інформації споживачів відповідно до вимог законодавчих актів України по захисту персональних даних, а саме – Конституцією України, Законом України «О інформації», Законом України «Про доступ до публічної інформації», Законом України «Про захист персональних даних».

Дана Політика конфіденційності визначає яким чином збиратиметься, використовуватиметься і зберігатиметься ваша персональна інформація, у разі коли це виконує компанія NORD.

Будь ласка, ознайомтеся з нашими правилами дотримання конфіденційності і повідомте нас, якщо у вас виникнуть які-небудь питання.

Персональна інформація, яку ми збираємо

Ваші особисті дані і інша інформація підлягає збору у випадку, якщо Ви робите покупку, використовуєте або реєструєтеся на нашу продукцію і послуги, берете участь в кампанії або в дослідженнях, або іншим чином взаємодієте з нами.

Ми також ведемо облік Ваших покупок, завантажень інформації, Ваших запитів, продукції і послуг, які Вам надаються, деталей оплати і доставки.

При створенні облікового запису ми отримуємо певну інформацію, наприклад: ім`я, адреса електронної пошти, номер телефону, поштова адреса, імена користувачів і паролі, вік, стать, мова, номера банківського рахунку, дані кредитних карт і іншу подібну фінансову інформацію.

Засоби автоматичного збору інформації

Ми використовуємо самі і дозволяємо іншим певним компаніям використовувати файли cookies, запис відомостей про відвідування сайтів, пікселі, веб-маяки, форми збору даних в Інтернеті і інші аналогічні технології (узагальнено - «засоби автоматичного збору інформації») при наданні послуг NORD. Це необхідно, щоб зрозуміти, як ви використовуєте послуги NORD; щоб підвищити якість обслуговування користувачів і надавати персоналізовані функції та вміст; щоб оптимізувати наші рекламні та маркетингові заходи; щоб дозволити стороннім рекламним компаніям допомагати нам у наданні актуальної та цікавої для вас реклами в Інтернеті. Додаткові відомості про засоби автоматичного збору інформації можна знайти за адресою: https://uk.wikipedia.org/wiki/куки.

Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію для зв'язку з нами з метою, пов'язаних з обслуговуванням клієнтів, а також для відправки важливих повідомлень, таких як повідомлення про новітні продукти NORD, покупки, рекламні компанії, найближчі події, зміни наших положень, умов і політик.

Будь-які веб-сайти NORD, які ви відвідуєте, можуть зберігати або отримувати інформацію про ваш браузер. Як правило, для цього використовуються файли cookies, що представляють собою текстові файли з невеликою кількістю інформації. Веб-сайти можуть отримувати інформацію про вас, ваших налаштуваннях і використовуваному вами пристрої і адаптуватися на основі цих даних. Як правило, за допомогою зібраних даних неможливо ідентифікувати вашу особу, проте вони допомагають зробити роботу з сайтом зручніше для вас.

Компанія NORD використовує засоби автоматичного збору даних з наступних причин:

Обов'язкові засоби: є необхідними для функціонування веб-сайту. Їх не можна відключити. Без них ми не зможемо надати запитуваний вами веб-сайт або послугу, оскільки ми не можемо активувати відповідний вміст, грунтуючись на типі використовуваного вами пристрою.

Засоби аналітики і оптимізації продуктивності: ці засоби збирають узагальнену, анонімну статистичну інформацію, яка дозволяє компанії NORD вимірювати, оптимізувати і покращувати вміст, якість або продуктивність веб-сайтів.

Мы используем средства автоматического сбора данных свои собственные и/или сторонних производителей, чтобы определить, как вы используете наши веб-сайты и услуги, и в соответствии с определенными предпочтениями наших заказчиков и посетителей повысить их эффективность и качество. Например, средства автоматического сбора данных могут использоваться в следующих целях: тестирование различных дизайнов, благодаря которому наши веб-сайты выполнены в едином стиле; отслеживание и предоставление анализа тенденций, отражающих особенности связи пользователей с нашими веб-сайтами; отслеживание ошибок и измерение эффективности наших рекламных кампаний. Например, мы используем услуги Google Analytics, предлагаемые Google Inc., чтобы отслеживать использование веб-сайтов и степень активности на них.

Собранные данные обычно объединяются, и на их основе определяются тенденции и шаблоны использования, которые применяются в бизнес-анализе, для оптимизации сайтов и платформ, а также в анализе показателей производительности. Наши средства автоматического сбора данных могут также распространяться среди наших бизнес-партнеров. Мы собираем следующую информацию: количество посетителей наших веб-сайтов, количество входящих в систему клиентов, время посещения веб-сайтов, как долго просматриваются наши веб-сайты, какие части веб-сайтов просматриваются, и какие услуги обычно не используются. Все эти показатели позволяют определить ваши личностные особенности. Мы можем также получать аналогичную информацию о посетителях веб-сайтов наших партнеров.

Средства персонализации: эти файлы cookies позволяют запоминать, что вы выбирали на наших веб-сайтах (например, предпочитаемый язык или регион вашего местоположения), и предоставлять более эффективные и персонализированные функции. Эти файлы cookies также помогают запоминать изменения, сделанные вами в отношении размера и шрифта текста и других компонентов веб-страниц. Они могут также использоваться при предоставлении запрошенных вами услуг, таких как просмотр видео или написание комментариев в блоге. Собираемая информация может быть обезличена, поэтому невозможно будет отследить ваши операции поиска и просмотра на других веб-сайтах.

Мы также используем средства автоматического сбора данных, чтобы изменить принципы работы или внешний вид наших веб-сайтов и персонализировать предназначенные вам материалы на основе вашей активности на веб-сайтах или известной о вас информации — например, что вы являетесь зарегистрированным заказчиком. Эти файлы cookies могут использоваться для адаптации получаемых от нас услуг или содержимого, которые будут вам предоставляться в последующих сеансах на наших веб-сайтах. Например, если вы персонализируете веб-страницы или регистрируетесь для получения продуктов или услуг, средства автоматического сбора данных помогают нашему серверу веб-страниц воссоздать вашу информацию. При следующем посещении наших веб-сайтов ранее предоставленная вами информация может быть извлечена, и вы сможете легко использовать ранее выбранные функции веб-сайтов. Если вы постоянно используете несколько устройств или компьютеров, мы можем объединить средства автоматического сбора данных, и вы будете по-прежнему получать персонализированные материалы. Мы может также персонализировать отображаемую для вас информацию, используя известные нам данные о вас. Благодаря этому вы будете быстрее находить нужный вам продукт. С помощью средств автоматического сбора данных каждый посетитель нашего сайта получает уникальные услуги.

Средства создания адресной рекламы: Эти средства устанавливаются компанией NORD и другими третьими сторонами (например, некоторыми партнерами по розничным продажам и рекламе) используются для создания профиля, который позволяет предоставлять адресную рекламу на веб-сайтах NORD и других компаний — сайтах, которые связаны с вашей деятельностью и полезные вам. Эти средства могут в обезличенном виде отражать демографические или другие данные, связанные с данными, которые вы добровольно нам предоставили (например, ваш адрес электронной почты).

Кроме того, они также позволяют нам собирать данные, относящиеся к сайту NORD и посещенной вами странице, а также ваших действиях на сайте NORD. Например, если посетили одну из страниц, посвященных нашим продуктам, с помощью файлов cookies в течение определенного периода времени мы можем перенаправлять вас на сайты партнеров с дополнительными предложениями и рекламными акциями.

Дополнительные сведения о ряде наших партнеров в сфере рекламы на основе интересов можно получить, посетив следующие веб-сайты: https://www.doubleclickbygoogle.com/ https://www.google.com/policies/technologies/ads/. Данный список не является исчерпывающим и может время от времени обновляться.

Якщо ви є зареєстрованим користувачем, інформація, зібрана на наших веб-сайтах, не буде анонімною, і ми маємо право використовувати її разом з іншою відомою нам інформацією або складати уявлення про вас, включаючи ваші переваги в плані адаптації для вас вмісту послуг, реклами і пропозицій.

Средства автоматического сбора данных, которые являются абсолютно необходимыми или используются для повышения производительности и аналитики или персонализации, действуют в течение 364 дней. Средства автоматического сбора данных, которые используются для создания целевой рекламы, действуют в течение 90 дней с момента последнего посещения.

Если вы делитесь информацией с помощью кнопки публикации в социальных сетях на веб-сайтах NORD, то информация об этом также сохраняться в социальной сети. Эта информация может быть связана с целевыми/рекламными мероприятиями. Типы файлов cookies, используемых третьими сторонами, а также способы использования информации, собранной ими, определяются политиками конфиденциальности этих компаний.

Мы можем использовать средства автоматического сбора данных, такие как веб-маяки, которые обычно представляют собой прозрачное графическое изображение (обычно размером 1 x 1 пиксел) для сбора информации о ваших действиях с сообщением электронной почты и другими присланными материалами. Веб-маяк могут быть встроены в материалы, присылаемые по подписке, или маркетинговые сообщения NORD, чтобы определить, открывались ли наши сообщения и предпринимались ли действия в связи с ними, и правильно ли работают наши инструменты рассылки.

Мета збору інформації

Збирана нами персональна інформація може бути використана в розробці, наданні і поліпшенні наших продуктів, послуг, інформаційного наповнення (контента) і реклами.

Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію для зв`язку з нами в цілях, пов`язаних з обслуговуванням клієнтів, а також для відправки важливих повідомлень, таких як повідомлення про новітні продукти NORD, покупки, рекламні компанії, найближчі події, зміни наших положень, умов і політик.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для підготовки спеціальних пропозицій, пов`язаних з вашими перевагами, а також покупками зробленими раніше.

Ми також можемо використовувати персональну інформацію для внутрішніх цілей, таких як проведення аудиту, аналізу даних і різних досліджень в цілях поліпшення продуктів і послуг компанії NORD, а також взаємодії із споживачами.

Якщо Ви берете участь в розиграші призів, конкурсі або схожому стимулюючому заході, ми можемо використовувати інформацію, що надається вами, для управління такими програмами.

Права споживачів

Ви маєте право знати, які Ваші особисті дані ми зберігаємо. Ви маєте право зажадати видалення або оновлення персональних даних, які є неповними, неточними, непотрібними або застарілими. Ви маєте право відмовитися від прямих маркетингових повідомлень і просити, щоб ми припинили вживання Ваших персональних даних в цілях маркетингу або на інших переконливих законних підставах.

Використання персональної інформації

Ми не продаємо, не передаємо в оренду і не розкриваємо іншими способами Ваші персональні дані третім особам, якщо інше не вказане нижче.

В деяких випадках компанія NORD може надавати певну персональну інформацію стратегічним партнерам, які працюють з компанією NORD для надання продуктів і послуг, або тим з них, які допомагають компанії NORD реалізовувати продукти і послуги споживачам. Персональна інформація надаватиметься компанією NORD лише в цілях надання або поліпшення наших продуктів, послуг і реклами; вона не надаватиметься третім особам для їх маркетингових цілей.

Компанія NORD надає персональну інформацію компаніям, що надають такі послуги, як обробка інформації, надання кредитів, виконання замовлень споживачів, доставки вам продуктів, управління і розширення об`єму даних споживачів, обслуговування споживачів, визначення вашого інтересу до наших продуктів і послуг, і проведення опитів, направлених на вивчення клієнтури або задоволення якістю.

Такі компанії зобов`язалися захищати вашу інформацію і можуть бути розташовані в будь-якій країні, в якій компанія NORD здійснює свою діяльність.

Обнародування інформації

Ваша персональна інформація може бути обнародувана відповідно до закону, в судовим порядку (у судовому розгляді) і на підставі публічних запитів або запитів від державних органів на території або поза територією країни вашого перебування. Обнародування вашої персональної інформації можливе також, якщо воно доречне в цілях національної безпеки, підтримки правопорядку, або інших суспільно важливих випадках.

Ми також можемо обнародувати інформацію про вас, якщо визначимо, що це необхідно для приведення у виконання наших положень і умов, або для цілей захисту нашої діяльності і наших користувачів. Додатково, в разі реорганізації, злиття або продажу ми можемо передати будь-яку або всю зібрану нами персональну інформацію відповідній третій особі.

Захист персональної інформації

Захист персональної інформації - ключова умова при наданні нашій продукції і послуг. Ми постійно підвищуємо онлайн-безпеку наших ресурсів, знижуємо ризики втрати даних і інших подібних рисок з врахуванням риски, пов`язаної з обробкою і характером даних, що захищаються. До баз даних, що містять персональну інформацію, доступ має лише обмежене коло уповноважених осіб, що обґрунтували дану необхідність.

Компанія NORD зберігатиме вашу персональну інформацію протягом терміну, необхідного для виконання цілей, визначених справжньою Політикою Конфіденційності, за винятком випадків, коли триваліший період зберігання інформації необхідний відповідно до законодавства або дозволений ним.

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати куки. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.