×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
ВКонтакте Facebook Зареєструватися
Політика конфіденційності

Компанія NORD піклується про конфіденційність інформації споживачів відповідно до вимог законодавчих актів України по захисту персональних даних, а саме – Конституцією України, Законом України «О інформації», Законом України «Про доступ до публічної інформації», Законом України «Про захист персональних даних».

Дана Політика конфіденційності визначає яким чином збиратиметься, використовуватиметься і зберігатиметься ваша персональна інформація, у разі коли це виконує компанія NORD.

Будь ласка, ознайомтеся з нашими правилами дотримання конфіденційності і повідомте нас, якщо у вас виникнуть які-небудь питання.

Персональна інформація, яку ми збираємо

Ваші особисті дані і інша інформація підлягає збору у випадку, якщо Ви робите покупку, використовуєте або реєструєтеся на нашу продукцію і послуги, берете участь в кампанії або в дослідженнях, або іншим чином взаємодієте з нами.

Ми також ведемо облік Ваших покупок, завантажень інформації, Ваших запитів, продукції і послуг, які Вам надаються, деталей оплати і доставки.

При створенні облікового запису ми отримуємо певну інформацію, наприклад: ім`я, адреса електронної пошти, номер телефону, поштова адреса, імена користувачів і паролі, вік, стать, мова, номера банківського рахунку, дані кредитних карт і іншу подібну фінансову інформацію.

Засоби автоматичного збору інформації

Ми використовуємо самі і дозволяємо іншим певним компаніям використовувати файли cookies, запис відомостей про відвідування сайтів, пікселі, веб-маяки, форми збору даних в Інтернеті і інші аналогічні технології (узагальнено - «засоби автоматичного збору інформації») при наданні послуг NORD. Це необхідно, щоб зрозуміти, як ви використовуєте послуги NORD; щоб підвищити якість обслуговування користувачів і надавати персоналізовані функції та вміст; щоб оптимізувати наші рекламні та маркетингові заходи; щоб дозволити стороннім рекламним компаніям допомагати нам у наданні актуальної та цікавої для вас реклами в Інтернеті. Додаткові відомості про засоби автоматичного збору інформації можна знайти за адресою: https://uk.wikipedia.org/wiki/куки.

Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію для зв'язку з нами з метою, пов'язаних з обслуговуванням клієнтів, а також для відправки важливих повідомлень, таких як повідомлення про новітні продукти NORD, покупки, рекламні компанії, найближчі події, зміни наших положень, умов і політик.

Веб-сайт NORD, який ви відвідуєте, можє зберігати або отримувати інформацію про ваш браузер. Як правило, для цього використовуються файли cookies, що представляють собою текстові файли з невеликою кількістю інформації. Веб-сайт можє отримувати інформацію про вас, ваших налаштуваннях і використовуваному вами пристрої і адаптуватися на основі цих даних. Як правило, за допомогою зібраних даних неможливо ідентифікувати вашу особу, проте вони допомагають зробити роботу з сайтом зручніше для вас.

Компанія NORD використовує засоби автоматичного збору даних з наступних причин:

Обов'язкові засоби: є необхідними для функціонування веб-сайту. Без них ми не зможемо надати запитуваний вами веб-сайт або послугу, оскільки ми не можемо активувати відповідний вміст, грунтуючись на типі використовуваного вами пристрою.

Засоби аналітики і оптимізації продуктивності: ці засоби збирають узагальнену, анонімну статистичну інформацію, яка дозволяє компанії NORD вимірювати, оптимізувати і покращувати вміст, якість або продуктивність веб-сайтів.

Ми використовуємо свої власні засоби автоматичного збору даних та/або сторонніх виробників, щоб визначити, як ви використовуєте наші веб-сайти і послуги, і відповідно до певних переваг наших замовників і відвідувачів підвищити їх ефективність і якість.. Наприклад, засоби автоматичного збору даних можуть використовуватися в наступних цілях: тестування різних дизайнів, завдяки якому наші веб-сайти виконані в єдиному стилі; відстеження і надання аналізу тенденцій, що відображають особливості зв'язку користувачів з нашими веб-сайтами; відстеження помилок і вимір ефективності наших рекламних кампаній. Наприклад, ми використовуємо послуги Google Analytics, пропоновані Google Inc., щоб здійснювати контроль за використанням веб-сайтів і ступінь активності на них.

Зібрані дані зазвичай об'єднуються, і на їх основі визначаються тенденції і шаблони використання, які застосовуються в бізнес-аналізі, для оптимізації сайтів і платформ, а також в аналізі показників продуктивності. Наші засоби автоматичного збору даних можуть також поширюватися серед наших бізнес-партнерів. Ми збираємо наступну інформацію: кількість відвідувачів наших веб-сайтів, кількість вхідних в систему клієнтів, час відвідування веб-сайтів, як довго проглядаються наші веб-сайти, які частини веб-сайтів проглядаються, і які послуги зазвичай не використовуються. Всі ці показники дозволяють визначити ваші особисті особливості. Ми можемо також отримувати аналогічну інформацію про відвідувачів веб-сайтів наших партнерів.

Засоби персоналізації: ці файли cookies дозволяють запам'ятовувати, що ви вибирали на наших веб-сайтах (наприклад, вибір мови або регіон вашого місця розташування), і надавати більш ефективні і персоналізовані функції. Ці файли cookies також допомагають запам'ятовувати зміни, зроблені вами щодо розміру та шрифту тексту і інших компонентів веб-сторінок. Вони можуть також використовуватися при наданні запитаних вами послуг, таких як перегляд відео або написання коментарів в блозі. Зібрана інформація може бути знеособлена, тому неможливо буде відстежити ваші операції пошуку і перегляду на інших веб-сайтах.

Ми також використовуємо засоби автоматичного збору даних, щоб змінити принципи роботи або зовнішній вигляд наших веб-сайтів і персоналізувати призначені вам матеріали на основі вашої активності на веб-сайтах або відомої про вас інформації - наприклад, що ви є зареєстрованим замовником. Ці файли cookies можуть використовуватися для адаптації одержуваних від нас послуг або вмісту, які будуть вам надаватися в наступних сеансах на наших веб-сайтах. Наприклад, якщо ви персоналізіруете веб-сторінки або зареєструєтесь для отримання продуктів або послуг, засоби автоматичного збору даних допомагають нашого сервера веб-сторінок відтворити вашу інформацію. При наступному відвідуванні наших веб-сайтів раніше надана вами інформація може бути залучена, і ви зможете легко використовувати раніше обрані функції веб-сайтів. Якщо ви постійно використовуєте декілька пристроїв або комп'ютерів, ми можемо об'єднати кошти автоматичного збору даних, і ви будете як і раніше отримувати персоналізовані матеріали. Ми може також персоналізувати відображається для вас інформацію, використовуючи відомі нам дані про вас. Завдяки цьому ви будете швидше знаходити потрібний вам продукт. За допомогою засобів автоматичного збору даних кожен відвідувач нашого сайту отримує унікальні послуги.

Засоби створення адресної реклами: Ці кошти встановлюються компанією NORD та іншими третіми сторонами (наприклад, деякими партнерами по роздрібних продажах і рекламі) використовуються для створення профілю, який дозволяє надавати адресну рекламу на веб-сайтах NORD та інших компаній - сайтах, які пов'язані з вашою діяльністю і корисні вам. Ці кошти можуть в знеособленому вигляді відображати демографічні або інші дані, пов'язані з даними, які ви добровільно нам надали (наприклад, вашу адресу електронної пошти).

Крім того, вони також дозволяють нам збирати дані, які стосуються сайту NORD і відвіданих вами сторінок, а також ваші дії на сайті NORD. Наприклад, якщо відвідали одну зі сторінок, присвячених нашим продуктам, за допомогою файлів cookies протягом певного періоду часу ми можемо перенаправляти вас на сайти партнерів з додатковими пропозиціями та рекламними акціями.

Додаткові відомості про ряд наших партнерів в сфері реклами на основі інтересів можна отримати, відвідавши такі веб-сайти: https://www.doubleclickbygoogle.com/, https://www.google.com/policies/technologies/ads/. Цей список не є вичерпним і може час від часу оновлюватися.

Якщо ви є зареєстрованим користувачем, інформація, зібрана на наших веб-сайтах, не буде анонімною, і ми маємо право використовувати її разом з іншою відомою нам інформацією або складати уявлення про вас, включаючи ваші переваги в плані адаптації для вас вмісту послуг, реклами і пропозицій.

Засоби автоматичного збору даних, які є абсолютно необхідними або використовуються для підвищення продуктивності і аналітики або персоналізації, діють протягом 364 днів. Засоби автоматичного збору даних, які використовуються для створення цільової реклами, діють протягом 90 днів з моменту останнього перегляду.

Якщо ви ділитеся інформацією за допомогою кнопки публікації в соціальних мережах на веб-сайтах NORD, то інформація про це також зберігається в соціальній мережі. Ця інформація може бути пов'язана з цільовими/рекламними заходами. Типи файлів cookies, які використовуються третіми сторонами, а також способи використання інформації, зібраної ними, визначаються політиками конфіденційності цих компаній.

Ми можемо використовувати засоби автоматичного збору даних, такі як веб-маяки, які зазвичай представляють собою прозоре графічне зображення (зазвичай розміром 1x1 піксель) для збору інформації про ваших діях з повідомленням електронної пошти та іншими надісланими матеріалами. Веб-маяки можуть бути вбудовані в матеріали, що надсилаються за передплатою, або маркетингові повідомлення NORD, щоб визначити, відкривалися наші повідомлення і робилися чи дії в зв'язку з ними, і чи правильно працюють наші інструменти розсилки.

Мета збору інформації

Збирана нами персональна інформація може бути використана в розробці, наданні і поліпшенні наших продуктів, послуг, інформаційного наповнення (контента) і реклами.

Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію для зв`язку з нами в цілях, пов`язаних з обслуговуванням клієнтів, а також для відправки важливих повідомлень, таких як повідомлення про новітні продукти NORD, покупки, рекламні компанії, найближчі події, зміни наших положень, умов і політик.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для підготовки спеціальних пропозицій, пов`язаних з вашими перевагами, а також покупками зробленими раніше.

Ми також можемо використовувати персональну інформацію для внутрішніх цілей, таких як проведення аудиту, аналізу даних і різних досліджень в цілях поліпшення продуктів і послуг компанії NORD, а також взаємодії із споживачами.

Якщо Ви берете участь в розиграші призів, конкурсі або схожому стимулюючому заході, ми можемо використовувати інформацію, що надається вами, для управління такими програмами.

Права споживачів

Ви маєте право знати, які Ваші особисті дані ми зберігаємо. Ви маєте право зажадати видалення або оновлення персональних даних, які є неповними, неточними, непотрібними або застарілими. Ви маєте право відмовитися від прямих маркетингових повідомлень і просити, щоб ми припинили вживання Ваших персональних даних в цілях маркетингу або на інших переконливих законних підставах.

Використання персональної інформації

Ми не продаємо, не передаємо в оренду і не розкриваємо іншими способами Ваші персональні дані третім особам, якщо інше не вказане нижче.

В деяких випадках компанія NORD може надавати певну персональну інформацію стратегічним партнерам, які працюють з компанією NORD для надання продуктів і послуг, або тим з них, які допомагають компанії NORD реалізовувати продукти і послуги споживачам. Персональна інформація надаватиметься компанією NORD лише в цілях надання або поліпшення наших продуктів, послуг і реклами; вона не надаватиметься третім особам для їх маркетингових цілей.

Компанія NORD надає персональну інформацію компаніям, що надають такі послуги, як обробка інформації, надання кредитів, виконання замовлень споживачів, доставки вам продуктів, управління і розширення об`єму даних споживачів, обслуговування споживачів, визначення вашого інтересу до наших продуктів і послуг, і проведення опитів, направлених на вивчення клієнтури або задоволення якістю.

Такі компанії зобов`язалися захищати вашу інформацію і можуть бути розташовані в будь-якій країні, в якій компанія NORD здійснює свою діяльність.

Обнародування інформації

Ваша персональна інформація може бути обнародувана відповідно до закону, в судовим порядку (у судовому розгляді) і на підставі публічних запитів або запитів від державних органів на території або поза територією країни вашого перебування. Обнародування вашої персональної інформації можливе також, якщо воно доречне в цілях національної безпеки, підтримки правопорядку, або інших суспільно важливих випадках.

Ми також можемо обнародувати інформацію про вас, якщо визначимо, що це необхідно для приведення у виконання наших положень і умов, або для цілей захисту нашої діяльності і наших користувачів. Додатково, в разі реорганізації, злиття або продажу ми можемо передати будь-яку або всю зібрану нами персональну інформацію відповідній третій особі.

Захист персональної інформації

Захист персональної інформації - ключова умова при наданні нашій продукції і послуг. Ми постійно підвищуємо онлайн-безпеку наших ресурсів, знижуємо ризики втрати даних і інших подібних рисок з врахуванням риски, пов`язаної з обробкою і характером даних, що захищаються. До баз даних, що містять персональну інформацію, доступ має лише обмежене коло уповноважених осіб, що обґрунтували дану необхідність.

Компанія NORD зберігатиме вашу персональну інформацію протягом терміну, необхідного для виконання цілей, визначених справжньою Політикою Конфіденційності, за винятком випадків, коли триваліший період зберігання інформації необхідний відповідно до законодавства або дозволений ним.

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.