×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Інтернет-магазин Період дії: 07.04.2020 - 12.05.2020

Акція! Безкоштовна доставка з Meest-Express!

​Купуйте на час карантину обрані моделі NORD з БЕЗКОШТОВНОЮ адресною доставкою! Акція діє в інтернеті-магазині www.nord.ua на двокамерні холодильники NORD B 239 WNORD HR 239 W, NORD HR 239 S, NORD HR 176 W та морозильні камери NORD F 155 W, INTER L150 з 07 квітня до 22 травня включно. Перевезення замовлень здійснюється компанією «Міст Експрес». У випадку, якщо акційний товар одночасно бере участь в іншій акції або рекламній пропозиції покупець повинен вибрати, на умовах якої акції він придбає цей товар. Акційна ціна не розповсюджується на кредитні програми NORD Finance.​ Послуга "Підйом на поверх" перевізником «Міст Експрес» надається за запитом в м.Київ, Харків, Одеса, Дніпро та сплачується додатково. На весь товар поширюється повна гарантія від виробника.

NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні техніки. Для отримання детальної інформації про продукцію, умови експлуатації і обслуговування, місця придбання, рекламні акції, що діють, і кредитні програми скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, електронной пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua

 

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.