×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Корпоративні новини Період дії: 06.08.2019 - 06.08.2019

Заморожуйте більше з NORD HF 182 W та NORD HF 155 S!

NORD представляє новинки 2019 року – морозильні камери NORD HF 182 W та NORD HF 155 S. Ці моделі увійшли до складу до нового модельного ряду Practical line, отримали сучасний зовнішній та внутрішній вигляди, продуману ергономіку та функціональність. Practical line – нова лінія техніки NORD, до якої входять окремі серії холодильників NORD HR, морозильних камер NORD HF та морозильних скринь NORD HL. Розроблена в Китаї на виробництві, що відповідає вимогам системи управління якістю міжнародного стандарту ISO 9001:2015, у співпраці з італійською командою дизайнерів. Головні риси нових моделей  - зручність, практичність і місткість.

Морозильна камера NORD HF 182 W виконана в білому кольорі, NORD HF 155 S в сріблястому текстурному. Вони мають однакові характеристики та оснащення: габаритні розміри висота/ширина/глибина – 142/55/58 см., загальний об'єм – 182 літри, система заморожування – статична, передбачена зміна напрямку відкриття дверей. Велика морозильна камера обладнана шістьма висувними корзинами прозорого або синього кольору. Вони дозволять не лише заморожувати значно більше продуктів для потреб вашої родини, а і сортувати за призначенням та тривалістю збереження. При вилученні з камери корзини легко ковзають по напрямних. Для зручності зміни температури на передню панель винесено регулювальник управління температурою.

Морозильні камери мають потужний та економічний компресор, який працює на екологічно чистому холодоагенті R600a, забезпечує потужність заморожування 8 кг/сут., клас енергоефективності А+ та тиху роботу на рівні 42 Дб, що забезпечує комфортне перебування поруч.

Додайте моди до інтер'єру з текстурою нержавіючої сталі. Новий срібний колір в моделі NORD HF 155 S добре поєднується з металевими елементами і ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. На поверхні не залишається відбитків пальців.

NORD зберігає озоновий шар Землі, використовує екологічно чисті матеріали без шкідливих речовин відповідно до директив Європейського Союзу 2002/95/ЄС (RoHS і REACH) і технічного регламенту, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України. Холодильні прилади NORD абсолютно безпечні для Вас і Ваших продуктів.

NORD застосовує найвищі стандарти якості, що підтверджено сертифікатами якості ЄС ISO 9001: 2015, сертифікатами відповідності TSU (вимоги безпеки директив ЄС), міжнародної системи сертифікації TÜV Thüringen і Rheinland, різними дипломами, нагородами та призами. На всю продукцію NORD поширюється повна гарантія від виробника 2 роки.

Ціни на новинки становлять: NORD HF 182 W - 6199 грн., NORD HF 155 S - 6399 грн.

Дізнатися більше, а також придбати можна на офіційному сайті nord.ua та в магазинах партнерів.

NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні техніки. Для отримання детальної інформації про продукцію, умови експлуатації і обслуговування, місця придбання, рекламні акції, що діють, і кредитні програми скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, електронной пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.