×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Національні акції Період дії: 15.12.2018 - 28.02.2019

АКЦІЯ! 3 РОКИ ПОВНОЇ ГАРАНТІЇ НА NORD!

Отримайте 3 роки повної гарантії на продукцію NORD, що включає стандартний рік та два додаткових роки, куди входить безкоштовне сервісне обслуговування, запчастини та виїзд майстра.

 

Умови участі:

 

1.  Придбайте продукцію NORD у період дії акції з 15.12.2018 по 28.02.2019 включно.

 

2. Зареєструйте протягом строку проведення акції унікальний серійний номер акційній продукції на офіційному сайті, по номеру 0 800 505 204 або за наступним посиланням https://nord.ua/register-product. Серійний номер пишеться під штрих-кодом, починається після S/N, складається з 22 знаків. Стікер з штрих-кодом розміщений на холодильниках і морозильних камерах - на задній стороні, на морозильних скринях на правому боці.

3. Надішліть скан-копії оригіналу чека про придбання продукції в період проведення акції та оригіналу заповненого гарантійного талона від продавця на наступний e-mail - call@nord.ua, або офіційні канали спілкування Nord Ukraine Viber, NORD Ukraine Telegram, NORD Ukraine Messenger.

 

4. Отримайте 3 РОКИ ГАРАНТІЇ на продукцію NORD!

 

- Акція проводиться по всій території України, крім території Автономної республіки Крим та проведення ООС.

- Придбати акційну продукцію можна в будь-яких торгових точках.

- Інформування щодо правил та умов проведення Акції здійснюється шляхом розміщення цих Правил на сайті: https://nord.ua/news/3yearsnord/ та за номером Інформаційної лінії: 0 800 505 204 – для Учасників Акції (дзвінки безкоштовні з усіх номерів фіксованих та мобільних мереж операторів зв'язку України). Лінії працюють в період проведення Акції з понеділка по п’ятницю (субота, неділя - вихідний день) з 09:00 до 18:00.

 

Офіційні правила та умови акції 

 

NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні техніки. Для отримання детальної інформації про продукцію, умови експлуатації і обслуговування, місця придбання, рекламні акції, що діють, і кредитні програми скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, електронной пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.