×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Корпоративні новини Період дії: 06.11.2018 - 06.11.2018

НОВИНКИ! Компактні моделі NORD M 85 (W) і NORD F 70 (W)

NORD представляє новинки 2018 року - однокамерний холодильник NORD M 85 (W) та морозильну камеру NORD F 70 (W).

Однокамерний холодильник NORD M 85 (W) має цікаву комплектацію для покупця на ринку. Розміри висота/ширина/глибина – 85/47,2/45 см., об’єм холодильника - цілих 94 л. Всередині встановлено 3 металеві полиці-решітки та 3 полиці на дверцях з можливістю розміщення дволітрових пляшок. Крім того додатково встановлено невелике відділення для прискореного охолоджування з температурою від 0°С до -10°С.

NORD M 85 (W) спеціально спроектований холодильник під вимоги індустрії готельного бізнесу. Незамінний помічник для закладів громадського харчування, ресторанів, барів, і звичайно ж готелів і апартаментів. Компактні розміри, вигідна ціна, можливість вбудовування в будь-які меблі і низьку витрату електроенергії роблять його кращою пропозицією на ринку для HoReCa.

Морозильна камера NORD F 70 (W)  має наступні характеристики та особливості: габаритні розміри висота/ширина/глибина – 84,5/50,1/54 см., об'єм – 70 літрів.  Обладнана трьома висувними пластиковими корзинами, які зручно використовувати для сортування продуктів. При вилученні з холодильника вони легко ковзають по напрямних. Для тривалого зберігання продуктів можна скористатися режимом глибокого заморожування. Під час використання цього режиму температура в морозильнику знижується на 6 градусів і кристали льоду в клітках заморожуваного продукту не встигають сформуватися. До того ж не підвищується температура вже заморожених продуктів, зберігається їх оптимальний стан, смак і колір.

Обидві моделі виконані в білому кольорі. Завдяки компактному розміру, їх зручно використовувати на кухнях площею менше 6 квадратних метрів, розміщувати під кухонною стільницею або іншою робочою поверхнею. Невеличка ширина істотно полегшує транспортування, вони без проблем пройдуть через вузькі двері в малогабаритних квартирах.

Ціни на новинки становлять: холодильник NORD M 85 (W) - 3799 грн., морозильна камера NORD F 70 (W) - 4299 грн.

Холодильники та морозильні камери NORD відносяться до класу енергоспоживання А+ та А++, адаптовані для роботи в умовах експлуатації з нестабільною напругою в мережі від 198 V до 264 V, жорстким кліматичних умов при температурі від +10 до +43 С, володіють низьким рівнем шуму. При їх виробництві використані тільки екологічно чисті матеріали з відсутністю шкідливих речовин, згідно директивам REACH і RoHS. NORD застосовує найвищі стандарти якості, що підтверджено сертифікатами якості ЄС ISO 9001: 2008, сертифікатами відповідності TSU (вимоги безпеки директив ЄС), міжнародної системи сертифікації TÜV Thüringen і Rheinland, різними дипломами, нагородами та призами.

Дізнатися більше, а також придбати нові моделі холодильників NORD можна на офіційному сайті NORD.ua і в магазинах партнерів.

NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні техніки. Для отримання детальної інформації про продукцію, умови експлуатації і обслуговування, місця придбання, рекламні акції, що діють, і кредитні програми скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, електронной пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.