×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Корпоративні новини Період дії: 19.02.2019 - 23.02.2019

Холодильник NORD T 271 (S). Приголомшлива класика!

NORD представляє першу новинку 2019 року – двокамерний холодильник NORD T 271 (S). Ця модель отримала класичний, перевірений часом верхній тип розташування морозильної камери та дуже популярний сріблястий колір.

Підкресліть унікальний дизайн своєї кухні холодильником NORD в сріблястому кольорі. Спеціальний колір фарби, що створює ефект «нержавіючої сталі» добре поєднується з металевими поверхнями і ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. До того ж після дотику не залишається відбитків пальців.

Холодильник NORD T 271 (S) має наступні характеристики та оснащення: габаритні розміри в/ш/г – 143/55/55 см., об'єм – 210 літрів.  Система охолоджування - статична.

Морозильна камера: об'єм 42 літри, міцна знімна металева полиця. Температурний режим - 18°С і нижче, дозволяє зберігання продуктів від 6 до 12 місяців.

В холодильній камері: 3 скляних полиці, вони надійно захищають від пролитої рідини, витримують велике навантаження до 20 кг, 3 полиці на дверцях з можливістю розміщення дволітрових пляшок та місткий ящик «BIG BOX» для овочів.

Холодильники NORD відносяться до класу енергоспоживання А+ та А++, адаптовані для роботи в умовах експлуатації з нестабільною напругою в мережі від 198 V до 264 V, жорстким кліматичним умовам при температурі від +10 до +43 С, мають низький рівнь шуму. При їх виробництві використані тільки екологічно чисті матеріали з відсутністю шкідливих речовин, згідно директивам REACH і RoHS.

NORD застосовує найвищі стандарти якості, що підтверджено сертифікатами якості ЄС ISO 9001: 2008, сертифікатами відповідності TSU (вимоги безпеки директив ЄС), міжнародної системи сертифікації TÜV Thüringen і Rheinland, різними дипломами, нагородами та призами.

Холодильник підходить для сім'ї з 2 осіб. Ціна на холодильник NORD T 271 (S)  складає 5999 грн.

Дізнатися більше, а також придбати можна на офіційному сайті nord.ua та в магазинах партнерів.

NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні техніки. Для отримання детальної інформації про продукцію, умови експлуатації і обслуговування, місця придбання, рекламні акції, що діють, і кредитні програми скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, електронной пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.