×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Корпоративні новини Період дії: 04.06.2019 - 09.06.2019

Холодильники NORD HR 176 W та NORD HR 176 S. Модні та зручні!

NORD представляє новинки 2019 року – двокамерні холодильники NORD HR 176 W та NORD HR 176 S. Ці моделі отримали сучасний внутрішній і зовнішній вигляд, популярний нижній тип розташування морозильної камери та два цікаві кольори – білий і сріблястий текстурний.

Холодильник NORD HR 176 W виконаний в білому кольорі, має наступні характеристики та оснащення: габаритні розміри висота/ширина/глибина – 176/55/58 см., загальний об'єм – 282 літри, система охолоджування – статична, передбачена зміна напрямку відкриття дверей, підходить для сім'ї з 2-3 осіб.

Холодильна камера: корисний об'єм 205 літрів, всередині - чотири скляні полиці з можливістю регулювання відстані між ними, завдяки чому Ви отримаєте більше можливостей для організації внутрішнього простору. А ще вони надійно захищають від пролитої рідини і витримують велике навантаження.  Для охолоджування пляшок і зберігання невеликих продуктів на дверці передбачені 4 додаткові полички прозорого кольору. Полиця з тримачем легко вміщує і утримує дволітрові пляшки. В нижній частині передбачений місткий ящик WIDE для овочів та фруктів, а у верхній розташоване стильне LED-освітлення, яке економічно та яскраво освітлює холодним білим кольором весь внутрішній простір.

Морозильна камера: корисний об'єм 68 літрів, температурний режим - 18°С і нижче, що дозволяє зберігання продуктів від 6 до 12 місяців, потрібне розморожування лише 1-2 рази на рік. Має 3 висувні корзини WIDE зі збільшеним об’ємом для збереження та сортування продуктів, при вилученні вони легко ковзають по напрямних.

Додайте моди до інтер'єру з текстурою нержавіючої сталі. Новий срібний колір в моделі NORD HR 176 S добре поєднується з металевими елементами і ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. На поверхні не залишається відбитків пальців.

Холодильні прилади NORD мають низьке енергоспоживання відповідно до стандарту EN 153 і відносяться до класу енергоефективності А + або А ++, адаптовані для роботи в умовах експлуатації з нестабільною напругою в мережі від 198V до 264V, мають пласку задню стінку, низький рівень шуму при роботі.

NORD зберігає озоновий шар Землі, використовує екологічно чисті матеріали без шкідливих речовин відповідно до директив Європейського Союзу 2002/95/ЄС (RoHS і REACH) і технічного регламенту, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України. Холодильні прилади NORD абсолютно безпечні для Вас і Ваших продуктів.

NORD застосовує найвищі стандарти якості, що підтверджено сертифікатами якості ЄС ISO 9001: 2015 сертифікатами відповідності TSU (вимоги безпеки директив ЄС), міжнародної системи сертифікації TÜV Thüringen і Rheinland, різними дипломами, нагородами та призами.

Ціни на новинки становлять: NORD HR 176 W - 7199 грн., NORD HR 176 S - 7549 грн.

Дізнатися більше, а також придбати можна на офіційному сайті nord.ua та в магазинах партнерів.

NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні техніки. Для отримання детальної інформації про продукцію, умови експлуатації і обслуговування, місця придбання, рекламні акції, що діють, і кредитні програми скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, електронной пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.