×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Корпоративні новини Період дії: 23.07.2018 - 23.07.2018

НОВИНКА! Морозильна скриня INTER L400 вже у продажу!

Бренд «INTER» представляє новинку 2018 року - морозильна скриня INTER L 400.

Зовнішнє виконання скрині виконано в білому кольорі. На передній частині корпусу встановлена панель управління з механічним регулятором на 6 температурних режимів і світлові індикатори (Power, Run, Alarm). Зверху - глуха металева дверця, має зручний регульований кут відкривання від 45 до 75%. Додатково, на дверці встановлена ​​накладна ручка та вбудований замок. Для зручності переміщення по підлозі скриня обладнана додатковими роликами.

Морозильне відділення виконано в традиційному сріблястому кольорі. Корисний об'єм - 418 л. Усередині встановлені 3 металеві кошики.

У конструкції морозильних скринь INTER застосовані нові інноваційні рішення «SPEED-Freezing», що дозволило значно підвищити ефективність охолодження, корисну площу для зберігання, а також зменшити споживання електроенергії.

Морозильні ларі INTER відносяться до класу енергоспоживання А +, адаптовані для роботи в умовах експлуатації з нестабільною напругою в мережі від 198 V до 264 V, жорстким кліматичних умов при температурі від +10 до +43 С, володіють низьким рівнем шуму. При їх виробництві використані тільки екологічно чисті матеріали з відсутністю шкідливих речовин, згідно директивам REACH і RoHS.

INTER застосовує найвищі стандарти якості, що підтверджено стабільною роботою протягом 20 років, розширенням географії продажів на територію Європи і Азії, різними дипломами, нагородами та призами з виставок. Продукція INTER отримала сертифікати якості ЄС ISO 9001: 2008, міжнародної системи сертифікації TÜV Thüringen і Rheinland, а також сертифікати відповідності TSU (вимоги безпеки директив ЄС).

Продукція бренду «INTER» має гарантію 2 роки.

Придбати морозильну скриню INTER L 400 можна на сайті nord.ua і в магазинах партнерів. Рекомендована роздрібна ціна 10599 грн.

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.