×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Корпоративні новини Період дії: 22.02.2018 - 11.03.2018

Гармонія кольору в інтер'єрі!

Підкресліть унікальний дизайн своєї кухні холодильником або морозильною камерою NORD в сріблястому кольорі. Спеціальний колір фарби, що створює ефект «нержавіючої сталі» добре поєднується з металевими поверхнями і ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. До того ж після дотику не залишається відбитків пальців.

NORD представляє на українському ринку 5 нових моделей в сріблястому забарвленні - двокамерні холодильники NORD B 180 NF (S)NORD B 188 (S)NORD B 239 (S), NORD Т 275 (S) та  морозильну камеру NORD F 155 (S). Ціни стартують від 6099 грн.

Холодильники NORD Cold freshness відносяться до класу енергоспоживання А+ та А++, адаптовані для роботи в умовах експлуатації з нестабільною напругою в мережі від 198 V до 264 V, жорстким кліматичних умов при температурі від +10 до +43 С, володіють низьким рівнем шуму. При їх виробництві використані тільки екологічно чисті матеріали з відсутністю шкідливих речовин, згідно директивам REACH і RoHS.

NORD застосовує найвищі стандарти якості, що підтверджено сертифікатами якості ЄС ISO 9001: 2008, сертифікатами відповідності TSU (вимоги безпеки директив ЄС), міжнародної системи сертифікації TÜV Thüringen і Rheinland, різними дипломами, нагородами та призами.

Дізнатися більше, а також придбати нові моделі можна на сайті nord.ua і в магазинах партнерів.

NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні техніки. Для здобуття інформації про продукцію, умовам експлуатації і обслуговування, місць придбання скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, е-пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua.

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.