×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Корпоративні новини Період дії: 07.11.2017 - 30.11.2017

Осінні новинки - холодильники NORD B 188 (W/S) і B 239 (W/S)

NORD повідомляє про старт продажів холодильників NORD B 188 (W/S) і B 239 (W/S). Зовні холодильники виконані в строгих прямих формах дизайнерської лінії NORD Cold freshness. Ручки на дверях вбудовані і ергономічні. Виконання в білому або сріблястому кольорі.

Двокамерний холодильник NORD B 188 (W) має не тільки, привабливий зовнішній вигляд, але і високі енергетичні характеристики. Це великий місткий холодильник об'ємом 280 л. і заввишки 188 см, підходить для сім'ї з 3-4 осіб. У холодильній камері встановлена ​​надійна статична система охолодження, яка не потребує розморожування. Вона сприяє максимальному збереженню вологості продуктів, їх природного стану і смаку. Для зручності використання встановлені полиці із загартованого скла, регульовані дверні контейнери, глибокий тримач для пляшок і BIG BOX ящик для овочів і фруктів. Внутрішнє освітлення – яскраве світлодіодне led-підсвічування. У морозильній камері встановлені 2 висувні корзини і 1 відділення з дверцями для швидкого заморожування. NORD B 188 (W) відноситься до високоефективного класу енергоспоживання А++. Споживає на 20% менше електроенергії порівняно з А+. Допоможе заощадити родинний бюджет, зберегти природу. Ціна на білий холодильник NORD B 188 (W) складає 7599 грн., на сріблястий NORD B 188 (S) - 7899 грн.

Друга новинка двокамерний холодильник NORD B 239 (W) має менші розміри по висоті і об'єму - 180 см і 267 л відповідно. Система охолоджування - статична. У холодильній камері встановлені 4 скляних полиці, вони надійно захищають від пролитої рідини, витримують велике навантаження до 20 кг, дверні полиці з глибоким тримачем для пляшок, місткий ящик для овочів, High-LED - підсвічування. У морозильній камері встановлено 3 висувні корзини. Їх зручно використовувати для сортування продуктів. Вони мають спеціальні вентиляційні отвори для надходження холодного повітря, що сприяє більш швидкому заморожуванню продуктів. При вилученні з холодильника легко ковзають по напрямних. Холодильник підходить для сім'ї з 2-3 осіб. Ціна на білий холодильник NORD B 239 (W) складає 6899 грн., на сріблястий NORD B 239 (S) - 7099 грн.

Холодильники NORD Cold freshness відносяться до класу енергоспоживання А+ та А++, адаптовані для роботи в умовах експлуатації з нестабільною напругою в мережі від 198 V до 264 V, жорстким кліматичних умов при температурі від +10 до +43 С, володіють низьким рівнем шуму. При їх виробництві використані тільки екологічно чисті матеріали з відсутністю шкідливих речовин, згідно директивам REACH і RoHS.

NORD застосовує найвищі стандарти якості, що підтверджено сертифікатами якості ЄС ISO 9001: 2008, сертифікатами відповідності TSU (вимоги безпеки директив ЄС), міжнародної системи сертифікації TÜV Thüringen і Rheinland, різними дипломами, нагородами та призами.

Дізнатися більше, а також придбати нові моделі холодильників NORD можна на офіційному сайті nord.ua і в магазинах партнерів.

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.