×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
Facebook Зареєструватися
Новини
Корпоративні новини Період дії: 14.08.2019 - 14.08.2019

NORD HR 185 NF W - cвіжі продукти без інею та розморожування!

NORD представляє новинку 2019 року – двокамерний холодильник NORD HR 185 NF W з оновленою технологією Total No Frost з модельного ряду Practical line. Холодильник отримав цікавий зовнішній дизайн, інтегровані в дверці бокові ручки практичні і зручні у використанні, підкреслюють шикарний мінімалізм. Practical line – нова лінія техніки NORD, до якої входять окремі серії холодильників NORD HR, морозильних камер NORD HF та морозильних скринь NORD HL. Розроблена на виробництві, що відповідає вимогам системи управління якістю міжнародного стандарту ISO 9001:2015, у співпраці з італійською командою дизайнерів. Головні риси нових моделей  - зручність, практичність і місткість.

Холодильник NORD HR 185 NF W виконаний в білому кольорі, має наступні характеристики та оснащення: габаритні розміри висота/ширина/глибина – 185/60/68,5 см, загальний об'єм – 358 літрів, система охолоджування – Total No Frost, передбачена зміна напрямку відкриття дверей, підходить для сім'ї з 3-4 осіб.

                            

Холодильна камера: корисний об'єм 225 літрів, всередині - три скляні полиці з можливістю регулювання відстані між ними.  Для охолоджування пляшок і зберігання невеликих продуктів на дверці передбачені 3 додаткові полички синього кольору. Полиця з тримачем легко вміщує і утримує дволітрові пляшки. В нижній частині передбачений місткий ящик для овочів та фруктів Gigant BOX на 32 літра, а у верхній частині розташована сенсорна панель керування та стильне LED-освітлення, яке економічно та яскраво освітлює холодним білим кольором весь внутрішній простір. Електронне управління дозволяє точніше підтримувати задану температуру в камерах, підвищити економічність за рахунок оптимізації процесу роботи холодильника.

                                                                                                  

Морозильна камера: корисний об'єм 95 літрів, температурний режим - 18°С і нижче, що дозволяє зберігання продуктів від 6 до 12 місяців, розморожування не потрібне. Має 3 висувні корзини WIDE зі збільшеним об’ємом для збереження та сортування продуктів, при вилученні вони легко ковзають по напрямних. Додатково в камері встановлені 2 скляні полиці. Вони створюють альтернативу зберіганню без корзин, а також дозволяють покласти більш габаритні продукти за потреби.

                                                                       

Присутній режим Super Freezing. Він дозволяє швидко і глибоко заморозити продукти для тривалого зберігання. Активується натисканням кнопки на пульті управління. Під час використання цього режиму температура в морозильному відділенні знижується до -24 градусів. При включеному заздалегідь режимі нові продукти заморозяться по всіх правилах шокового заморожування, тобто збережуть форму, колір, смак і більшість поживних речовин. Після 52 годин він автоматично буде вимкнений.

В холодильнику NORD HR 185 NF W застосовується технологія Total No Frost, яка запобігає  утворенню інею усередині холодильної і морозильних камер, створює оптимальны умови для тривалого збереження свіжості продуктів, їх природного і цілісного стану.. Особлива відмінність - це застосування нової моделі циркулювання повітря Multi Airflow з Air circle System. Вона гарантує рівну циркуляцію холодного повітря в кожному відділенні, підтримуючи ідеальну температуру, високу швидкість охолодження і заморожування продуктів. Холодильники з системою Total No Frost не потребують розморожування.

Холодильна техніка NORD має низьке енергоспоживання згідно стандарту EN 153 і відноситься до класу енергоефективності А+ або А++, адаптована для роботи в умовах експлуатації з нестабільною напругою в мережі від 198 V до 264 V, має низький рівень шуму, плоску задню стінку.

NORD зберігає озоновий шар Землі, використовує екологічно чисті матеріали без шкідливих речовин відповідно до директив Європейського Союзу 2002/95/ЄС (RoHS і REACH) і технічного регламенту, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України. Холодильні прилади NORD абсолютно безпечні для Вас і Ваших продуктів.

NORD застосовує найвищі стандарти якості, що підтверджено сертифікатами якості ЄС ISO 9001: 2015, сертифікатами відповідності TSU (вимоги безпеки директив ЄС), міжнародної системи сертифікації TÜV Thüringen і Rheinland, різними дипломами, нагородами та призами. На всю продукцію NORD поширюється повна гарантія від виробника 2 роки.

Ціна на холодильник NORD HR 185 NF W складає 9699 грн.

Дізнатися більше, а також придбати можна на офіційному сайті nord.ua та в магазинах партнерів.

NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні техніки. Для отримання детальної інформації про продукцію, умови експлуатації і обслуговування, місця придбання, рекламні акції, що діють, і кредитні програми скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, електронной пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua

Цей сайт використовує кукі щоб пропонувати Вам більш чуйне та персоналізоване обслуговування.
Використовуючи даний сайт Ви дозволяєте нам використовувати cookies. Якщо Вам потрібно більше інформації відвідайте Політика конфіденційності.