×
Вхід в особистий кабінет
забули пароль?
Увійти як користувач
ВКонтакте Facebook Зареєструватися
Новини
Прес-центр

13.06.2018 Технична підтримка

Як часто потрібно розморожувати холодильник?

Орієнтуватися треба на кількість інею, який утворюється на випарнику. Як тільки його стає досить багато, щоб заблокувати більшу частину поверхні, потрібно приступати до розморожування. Рекомендується проводити розморожування, як тільки товщина сніжного покриву досягне 5-8 міліметрів. Дуже важливо не пошкодити випарник у процесі! Не використовуйте для видалення снігового покриву гострі предмети! Час відтавання можна скоротити, поставивши в морозильну камеру посудину з гарячою водою (60-70 ° С). Щоб не пошкодити випарник, посудину слід встановлювати на пластикову решітку і користуватися пластмасовою лопаткою.
Після розморожування вимийте холодильник, ретельно висушіть і провітріть.
Швидкість утворення крижаних і снігових відкладень в морозильній камері залежить від того, наскільки правильно ви експлуатуєте холодильник. Якщо морозильне відділення часто відкривається, то при досить високій вологості на кухні морозилка швидко буде покриваться сніговою шубою. Якщо морозилка відкривається рідше, то і інею усередині буде менше. Утворення «снігової шуби» може прискоритися при пошкодженні ущільнювача дверей або при його нещільному приляганні.

NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні техніки. Для отримання детальної інформації про продукцію, умови експлуатації і обслуговування, місця придбання, рекламні акції, що діють, і кредитні програми скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, електронной пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua

Всі новини