Правильне зберігання продуктів в холодильнику
При розміщенні продуктів в холодильній і морозильній камерах необхідно дотримуватися таких правил:
• Гарячі продукти перед завантаженням охолодіть до кімнатної температури.
• Для запобігання передачі запаху від одного продукту до іншого, висихання продуктів, збільшення вологості усередині холодильної камери, зберігайте продукти в упаковці.
• Заповнюйте холодильник продуктами рівномірно, намагайтеся не «забивати» камеру, повітря повинне вільно циркулювати для рівномірного охолодження продуктів і нормального функціонування холодильника.
• Не допускайте попадання кухонної солі на поверхню випарника.
• Рослинні масла і жири не повинні потрапляти на пластмасові деталі холодильного приладу і ущільнювач двері, так як ці деталі можуть стати пористими.
• Щоб уникнути примерзання продуктів до задньої стінки холодильної камери не притуляйте їх до неї впритул.
• Забороняється поміщати в холодильний прилад лугу, кислоти, лікарські препарати без герметичної упаковки, горючі і вибухонебезпечні рідини.
• Не можна зберігати в морозильній камері рідкі продукти в скляній тарі
NORD радий поділитися своїм багатолітнім досвідом і хоче допомогти Вам у використанні придбаної техніки. ДДля здобуття інформації про продукцію, умов експлуатації і обслуговування, місць придбання скористайтеся Центром підтримки споживачів NORD. Зв'язок по безкоштовному номеру Гарячої лінії 0 800 505 204, електронной пошті call@nord.ua, або в розділі підтримка на офіційному сайті NORD.ua.